Termeni si Conditii de livrare si plata - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

Metode de plata si livrare MobilaDMD

Plata online cu card
Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Plata cu cardul in rate
Plata cu cardul in rate

Acceptam urmatoare carduri de cumparaturi: Card BRD FINANCE, Card STARBT, Card AVANTAJ, Card Alpha Bank si Card OPTIMO. La plata online cu card de cumparaturi, dobanda este 0 % iar numarul de rate poate fi intre 2 si 12, la alegerea dvs.

Plata prin transfer bancar
Plata prin transfer bancar

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Conditii de Montaj
Conditii de Montaj

MobilaDMD asigura montajul doar pentru produsele transportate cu mijloacele auto MobilaDMD. Este necesar ca spatiul de montaj sa fie eliberat inaintea sosiri echipajului. Corpurile suspendate se monteaza dar nu se prind pe perete.

Montajul este gratuit pentru toate comenzile care depasesc valoarea de 8000 lei. Pentru comenzile sub acest prag, clientul poate solicita montaj din partea MobilaDMD contra cost, si anume 299 lei.

Echipa MobilaDMD nu poate interveni asupra configuratiei initiale a pieselor de mobilier. Pentru mobilierul de bucatarie montajul nu include racordarea la reteaua de energie electrica, gaze, apa si nici incorporarea echipamentelor electrocasnice in mobilier. In cazul in care livrarea sau montajul mobilierului nu se pot finaliza din cauze imputabile clientului (spatiul unde se monteaza produsele nu este eliberat etc.), clientul va suporta costurile noului transport, fara a mai beneficia de gratuitate, achitand in plus si o taxa de penalizare de 50 lei, livrarea urmand sa fie reprogramata in functie de grafic.

MobilaDMD nu-si asuma responsabilitatea pentru nefinalizarea livrarii si/sau montajului, dupa executia comenzii la domiciliul cumparatorului, din motive care nu-i sunt imputabile, cum ar fi, dar fara a se limita la: probleme de spatiu (holuri de bloc sau apartament de dimensiuni reduse, usi de acces inguste, scari interioare inguste, lipsa spatiului de manevra). Aceste conditi sunt valabile si in cazul in care este necesara demontarea/preluarea produsului de catre un echipaj MobilaDMD in vederea trimiteri lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

La montajul living-urilor echipa MobilaDMD nu va prinde produsele in pereti, montajul pentru aceste produse insemnand stric montajul corpurilor si/sau politelor.

Termeni si Conditii de Livrare

Transportul este gratuit in toata Romania pentru toate comenzile plasate online.

Echipa MobilaDMD va livra produsul/produsele pana in fata blocului/casei clientului.

Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masini cat mai aproape de calea de acces in imobil si respectiv accesul echipei la scari sau lift.

Echipa nu are obligatia sa transporte marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.).

Clientii au obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate, in caz contrar echipa MobilaDMD va livra produsul pana langa usa de acces sau locul ales iar mai departe revine in sarcina clientului manipularea produsului.

Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre o echipa MobilaDMD in vederea trimiteri lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

Produsele comandate prin intermediul platformei online MobilaDMD se vor livra prin una din urmatoarele variante :

Masina personala MobilaDMD
Serviciul de curierat agreat MobilaDMD - FanCourier
Colaboratorii agreati MobilaDMD


Termene estimative de livrare :
Canapele, Coltare, Paturi : 8 - 16 saptamani
Dulapuri : 8 - 12 saptamani
Scaune, mese, masute de cafea, sezlonguri, fotolii birou : 2 - 4 saptamani

Termenul de livrare difera de la un produs la altul, si este afisat in dreptul fiecaruia. Termenul de livrare trebuie confirmat telefonic de catre un consultant MobilaDMD odata cu confirmarea comenzii.

In toate cazurile, indiferent de termenul de livrare, accesta se va calcula de la data achitarii avansului, fara a se lua insa in calcul zilele libere legale (sarbatori legale sau alte zile libere prin lege).

In momentul livrarii se va consemna un proces verbal de predare-primire, care trebuie semnat de catre persoana care face receptia produsului/produselor si care va ramane in arhivele MobilaDMD.

*** Pentru a asigura o livrare eficienta va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii: Persoana de contact si numarul de telefon al acesteia | Adresa exacta de livrare.

Calea Dumbravii, nr. 153 , Sibiu

Trimite-ne un mesaj

campurile marcate cu * sunt obligatorii

VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C