Metode de Plata - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

MobilaDMD.ro va ofera urmatoarele modalitati prin care puteti achita contravaloarea produselor achizitionate online :

Plata in sistem ramburs cu avans 

Se va achita un avans de 50 % din valoarea totala a produselor comandate.

Iar diferenta se va achita ramburs la primirea produsului. Plata diferentei se va face cash catre comisionarul care efectueaza livrarea. Plata avansului se va face folosind una din metodele specificate mai jos.

Transfer Bancar (ordin de plata) : 

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata Online cu Card sau Rate online cu Card de Cumparaturi – Prin procesatorul de plati securizate PayU Romania :

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Carduri MastercardCarduri Visa ElectronCarduri Visa

Se poate opta si pentru plata in rate –  1,3,6 sau 12 rate egale, daca detineti un card de cumparaturi. Acceptam urmatoare carduri de cumparaturi : Card BRD FINANCECard STARBTCard AVANTAJCard Alpha Bank si Card OPTIMO.

In cazul in care alegeti ca metoda de plata, plata online in rate prin carduri de cumparaturi, va rugam sa aveti in vedere ca va trebuii achitata valoarea integrala a produselor, metoda de plata ramburs cu avans ne mai putand fii aplicata. 

 Va Multumim :) !

Mobila in Rate Card Avantaj Mobila in Rate Card Star BT

Mobila in Rate Card Alpha Bank Mobila in Rate Card BRD Finance
  


VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C