Despre Noi - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

Despre Noi

În 2008, am pornit MobilaDMD cu o viziune -  aceea de a face un milion de case mai frumoase.
În acel moment, catalogul nostru conținea doar 35 de modele. Cu toate acestea, atunci când clienții noștri au împărtășit cu noi fotografiile caselor lor, am văzut că au fost remarcabil de distincte. Același coltar, același scaun, acelasi pat sau acelasi dulap au fost folosite diferit de oameni diferiți. Asta ne-a spus ceva, oameni isi doresc ca, casele lor să fie unice. De asemenea, am realizat că oamenii sunt mult mai fericiți să creeze decât sa cumpere lucruri. Suntem o specie creativă, imaginativă și expresivă.
Și casele noastre sunt doar una din numeroasele pânze pe care le avem la dispoziție.

Astăzi înțelegem că nu suntem aici doar să vindem produse cu un design frumos. Suntem aici pentru a vă ajuta să creați spații care să reflecte cine sunteți. La MobilaDMD, ne dorim sa descoperi bucuria de a crea. Începând cu casa ta. Vrem să vă gândiți la crearea unui spațiu ca o activitate energizantă și creatoare. Sa inspiri culoare si viata intr-o camera goala prin ideile tale. Asadar alege una din camerele tale si o vei transforma in ceva uimitor cu ajutorul produselor noastre.

Valorile Noastre

Customer Care - Clienții se află în centrul a tot ceea ce facem la MobilaDMD. Ne asigurăm că avem soluția potrivită pentru clienți în toate inițiativele noastre. Am stabilit o relație pe termen lung cu fiecare client și vrem să-i încântăm în fiecare interacțiune. Scopul nostru este de a stabili un punct de referință national pentru comertul online si pentru satisfacerea clienților.

Onestitate & TransparentaSuntem cinstiți, etici și demni de încredere în toate interactiunile noastre. Avem cele mai înalte standarde de guvernanță corporativă în toate activitatile noastre. Comunicăm în mod transparent cu toate părțile implicate. Cand noi facem greșeli, suntem cinstiți și pregatiti sa ni le asumam.

Orientati spre Succes - Avem o mare dorinta de succes. Noi instruim echipele noastre să poata lua decizii rapide și bine informate. Continuăm să învățăm zilnic din interactiunile cu clientii nostri. Devenim astfel tot mai buni pe zi ce trece, cu ajutorul tau.

Promisiunea - Ne ocupam, suntem mereu alaturi de client, si gandim diferit pentru a obtine solutii inovative. Cand ne blocam, muncim si mai mult pentru a rezolva noile provocari si pentru a gasi soluti si mai bune.

EficientaSuntem aici pentru a construi o afacere durabilă pe termen lung. Ne propunem să facem mai mult cu mai puțin și sa aducem un plus comertului online. Noi credem că o afacere auto-susținută va fi responsabilă și va rezolva problemele clienților în mod corect.

Date de contact

Nume - SC DECOMOB DESIGN SRL

C.U.I - RO24585751

Reg Comertului - J32/1651/2008

Telefon - 0771 220 470

Email - contact@mobiladmd.ro

Magazine 

1. Sibiu, Calea Dumbravii nr. 153

2. Sibiu, Selimbar, Soseaua Sibiului nr. 24 (Zona comerciala Sibiu Shopping City)


VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C