Livram la timp si in siguranta - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

Salutare,


Deoarece toti traversam o perioada de incertitudine, dorim sa te anuntam ca noi facem tot ce putem pentru a ne pastra angajatii si clientii in siguranta. MobilaDMD.ro este deschis, si lucram pentru a ne putea asigura ca livrarile nostre se efectueaza in mod normal fara intarzieri. Am luat mai multe masuri de protectie pentru personal, toti colegii care pot lucra de acasa, o fac, iar pentru echipele de montaj au fost introduse masuri suplimentare de igiena si protectie.


Intrebari si Raspunsuri :


I: Pot comanda inca online?


R: Da, poti comanda online la fel ca si pana acum, iar noi putem livra in conditii normale. Am luat legatura cu fiecare furnizor si avem garantii de la acestia ca termenele de livrare nu sunt afectate.


I: Am o comanda in asteptare, ce se va intampla cu aceasta?


A: Toate comenzile deja plasate se livreaza fara nici o problema. Pentru statusul comenzi tale poti accesa contul de client sau ne poti contacta prin email, live chat sau telefon. Daca nu esti pregatit sa primesti comanda, sau ai dori o amanare a livrari, te rugam sa ne contactezi si vom stabili de comun acord o alta zi pentru livrare.

Contact telefonic : 0771220470


VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C