Serviciul VIP DMDplus - MobilaDMD

Program consultanta: L-V 9:00 - 20:00

DMDplus. Gratuit.

si nepretuit.

Deveniți un client premium cu DMDplus. Înregistrați-vă gratuit aici, în magazinul online de mobilier si beneficiați de privilegii exclusive - de la inspirație din partea celor mai buni designeri, până la selecția de produse, comandarea, plata și avantaje după cumpărare. Duceti experiența dvs. de cumpărături la nivelul următor.

Inregistreaza-te acum gratuit

The best designs. Worldwide.

Când căutați mobilier și accesorii de casă, cele mai bune modele pot fi găsite într-un singur loc - www.mobiladmd.ro. Gaseste produsul preferat.

Ce iti ofera DMDplus ?

Produsele favorite devin mai ieftine.

Fii entuziasmat de reducerile de top din vânzările noastre flash. În fiecare zi alegem modele deosebit de frumoase și le oferim la un preț special - cu reduceri de până la 70%. Exclusiv pentru membrii DMDplus. Poate că mâine veți găsi acel produs pe care l-ați dorit în ofertele DMDplus!

Welcome Gift

Loialitatea iti este rasplatita, chiar de la inceput.

Vrem să vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră. Prima dată când vă înregistrați la noi, vă vom trimite un voucher de 70 lei pentru următoarea comandă, drept multumire! Puteți utiliza voucherul pe orice doriți, este valabil pentru toate comenzile de peste 1000 lei.

Safe Shopping

Quality guaranteed. And certified.

Câteva mii de clienți confirmă: la MobilaDMD sunteți în mâini bune. Datele dvs. sunt în siguranță cu noi - asta vă asigurăm. Mii de recenzii despre produse vă vor ajuta, de asemenea, să alegeți produsul dvs. preferat.

Livrare cu prioritate.

Rapid. Mai rapid decat toti ceilalti.

Pune-te în vârful grămezii! Clienții de fidelitate DMDplus au prioritate chiar și atunci când vine vorba de livrare. Vom împacheta coletul dvs. înaintea altora, ceea ce înseamnă că vă va ajunge mai repede.

Punctele DMD.

Primesti mai multe cu fiecare comanda.

Clienții de loialitate DMDplus, câștigă 5% din comanda înapoi în puncte DMD de fiecare dată când fac cumpărături. Începeți să vă bucurați de următoarea comandă înainte de o finaliza pe prima! Pentru fiecare 10 lei pe care îl cheltuiți, veți câștiga 2 puncte de loialitate, pe care le puteți valorifica la următoarea comandă. Deci, economisiți de fiecare dată când cumpărați. Veți câștiga, de asemenea, puncte pentru fiecare recenzie de produs pe care o scrieți!

INREGISTREAZA-TE ACUM GRATUIT


VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C