Serviciul VIP DMDplus - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

Ce iti ofera DMDplus ?

Te scapa de grija manipularii si montajului.

Achizitionand serviciul DMDplus scapi de grijile legate de manipulare si montaj, deoarece o echipa MobilaDMD se va ocupa de livrarea pana in locuinta si de montajul produsului sau produselor cumparate de tine.

Costurile serviciului

Pentru comenzile care depasesc 8000 de lei, serviciul DMDplus este gratuit.

Pentru comenzile mai mici de 8000 de lei, serviciul este optional iar costurile in functie de produs sunt :

- 299 lei / produs - pentru canapea, coltar, pat, masa;

- 399 lei / produs - pentru dulap, mobilier living pal, mdf sau lemn;

Daca comanda ta nu depaseste 8000 de lei, dar ai mai multe produse comandate, vei plati pentru serviciul DMDplus o singura data.

Safe Shopping

Quality guaranteed. And certified.

Câteva mii de clienți confirmă: la MobilaDMD sunteți în mâini bune. Datele dvs. sunt în siguranță cu noi - asta vă asigurăm. Mii de recenzii despre produse vă vor ajuta, de asemenea, să alegeți produsul dvs. preferat.

Livrare cu prioritate.

Rapid. Mai rapid decat toti ceilalti.

Pune-te în vârful grămezii! Clienții de fidelitate DMDplus au prioritate chiar și atunci când vine vorba de livrare. Vom împacheta coletul dvs. înaintea altora, ceea ce înseamnă că vă va ajunge mai repede.

Punctele DMD.

Primesti mai multe cu fiecare comanda.

Clienții de loialitate DMDplus, câștigă 5% din comanda înapoi în puncte DMD de fiecare dată când fac cumpărături. Începeți să vă bucurați de următoarea comandă înainte de o finaliza pe prima! Pentru fiecare 10 lei pe care îl cheltuiți, veți câștiga 2 puncte de loialitate, pe care le puteți valorifica la următoarea comandă. Deci, economisiți de fiecare dată când cumpărați. Veți câștiga, de asemenea, puncte pentru fiecare recenzie de produs pe care o scrieți!


VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C