Sistem extensie PUMA - MobilaDMD

Program consultanta: L-V 9:00 - 17:00

Mecanism de extindere PUMA

Puma este unul dintre cele mai simple și mai convenabile mecanisme de transformare a canapelelor, care sunt echipate atât cu modele drepte, cât și cu unghiulare. De regulă,  mecanismul de transformare "puma" este  ales pentru utilizare permanentă, este foarte convenabil și funcțional.

În mod deosebit funcționale sunt canapelele directe, deoarece patul, atunci când este îndoit este destul de spațios.

Transformarea canapelei Puma într-un loc de dormit are loc după cum urmează:

  • Pernele sunt scoase din canapea.
  • Partea superioară a scaunului este trasă de canapea, iar partea inferioară (interioară) este ridicată.
  • Scaunul care a fost împins înainte este așezat pe podea pe picioare retractabile speciale sau pe suport.
  • Partea ascunsă a scaunului se află pe locul vacant, formând un pat confortabil.

Avantajele structurii :

  • Absența rolelor și, prin urmare, urme pe podea. Acest lucru vă permite să așezați lângă canapea orice tip de pardoseală, inclusiv covoare pretentioase.
  • Loc de dormit confortabil. În forma dezvelită, astfel de canapele sunt confortabile pentru dormit, ele sunt solide și ferme. Astfel, mobilierul cu mecanismul  "puma"  este destul de util pentru utilizarea de zi cu zi, este, de asemenea, confortabil să dormi pe el, deoarece este de a petrece timpul în timpul zilei.
  • Abilitatea de a rezista sarcinilor grele.
  • Simplitatea transformării. Când se desfasoara si se pliata canapeaua nu are nevoie sa se faca nici o actiune complicata, transformarea se face printr-o singura miscare usoara.
  • Durabilitate. Un mecanism simplu va dura mulți ani, iar o saltea de calitate nu va cădea, nu își va pierde forma și proprietățile.

În ce cazuri ar trebui să achiziționați un coltar cu mecanism "puma":

Canapele cu un astfel de mecanism de transformare sunt destul de versatile și pot fi utilizate în spații pentru diverse scopuri. Cu toate acestea, mai des este ales acest system, pentru utilizarea permanentă ca un loc pentru dormit. Și acest lucru nu este surprinzător, cumpărătorii sunt atrași, în primul rând, de simplitatea desfășurării sale și a confortului excepțional.

Putem recomanda în condiții de siguranță  cumpărarea unui coltar "puma"  într-un apartament mic și modest, și într-o casă de țară de lux. Astfel de canapele în diferite modele arata complet diferit de fiecare altele și sunt capabile să satisfacă orice, chiar și cel mai pretențios gust. Dacă aveți nevoie de o canapea elegantă și confortabilă, care se va transforma cu ușurință într-un loc de dormit excelent și confortabil pe timp de noapte - acordați atenție diferitelor modele cu acest mecanism de aspect.


VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C