Sistem extensie SEDAFLEX - MobilaDMD

Program consultanta: L-V 9:00 - 17:00

Mecanism de extindere SEDAFLEX

Sedaflex (alte nume "clapetă americană", sedaflex, "pat de dormit belgian") - acesta este mecanismul de transformare, în care canapeaua se desfășoară în două etape. În acest caz, dormitorul este perpendicular pe spatele canapelei. Principalul avantaj al canapelei "sedaflex" este un loc echilibrat pentru dormit cu proprietăți ortopedice.

Principiul structurii mecanismului

În interiorul canapelei se ascunde o saltea pe un cadru pliabil. Când se transformă de sub scaun, o saltea este pliată în jumătate, care, în forma sa desfăcută, servește drept pat. În poziție orizontală este susținută de picioare speciale pliabile, realizate din metal rezistent. De regulă, salteaua este o singură bucată, fără cusătura transversală, care vă permite să vă simțiți confortabil.

Avantajele structurii pliabile:

  • Pat excelent. MobilaDMD echipează saltelele folosite în fabricarea acestor canapele,cu un sistem specializat care permite un confort perfect în timpul somnului.
  • Nu sunt urme pe podea când se desfășoară. Podeaua din fața canapelei, cu un astfel de mecanism de transformare, nu este zgâriată în nici un fel, ceea ce face posibilă utilizarea oricăror pardoseli fără teama de a le deteriora.
  • Stabilitatea și rigiditatea structurii. Datorită cadrului rigid și a saltelei elastice, canapeaua "sedaflex" rezistă încărcăturilor zilnice destul de mari, nu se îndoaie și nu-și pierde proprietățile pentru o perioadă lungă de timp.
  • Canapelele cu system de extindere sedaflex sunt foarte populare printre proprietarii de apartamente mici și birouri mici. O combinație unică de design compact într-o formă asamblată și un pat complet în dezmembrare va fi apreciată de toți cei care decid să cumpere o canapea "sedaflex" într-un apartament, la cabana sau în birou. Singurul dezavantaj al acestui design poate fi numit lipsa unei lazi pentru depozitare, dar nu merită spațiul salvat pentru acest mic inconvenient?

Practic, elegant și confortabil - așa este descrisa canapeaua cu acest mecanism de transformare de către proprietarii norocoși!


VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C