Returnarea Produselor - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

Returnarea produselor

Puteți să returnați produsele cumpărate de pe https://www.mobiladmd.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără a fi nevoiți să justificați decizia de returnare.

Cum returnez ?

1. Solicitati formularul de returnare prin email la contact@mobiladmd.ro sau il descarcati de aici.

2. Trimiteti formularul completat prin email la contact@mobiladmd.ro

3. Atasati formularul completat pe colet si trimiteti coletul la adresa : Sibiu, Calea Dumbravii nr 153.

Termen de procesare cerere :

1. Termenul de răspuns pentru cererile de retur este de 3 zile lucrătoare, din momentul solicitării.

2. Produsul poate fi preluat de catre curierii NEMO-EXPRESS sau operatorul logistic dedicat, de la adresa clientului (excepție fotolii, canapele și colțare, acestea trebuie predate în fața imobilului).

3. Formularul de retur trebuie completat cel târziu în ultima zi calendaristică din intervalul de retur trecut în pagina de prezentare a produsului achiziționat de pe site-ul nostru. Intervalul de testare începe de la data primirii produsului.

Conditii si costuri de returnare :

1. Costurile privind transportul retur al produsului/produselor cad exclusiv in sarcina clientului.

2. Returnarea banilor se face în termen de 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

3. În cazul achizițiilor făcute în rate cu unul din cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, rambursarea banilor se va face exclusiv pe cardul cu care s-a efectuat achiziția în rate a produselor.

Returnarea banilor se face în termen de 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

4. În cazul returnării produselor care au beneficiat de serviciul de montaj, dacă ați exprimat în prealabil acordul expres pentru executarea acestuia, costurile achitate pentru montaj nu vor fi rambursate. De asemenea, produsele efectuate la comandă nu pot să fie returnate.

5. Produsele trebuie returnate în starea de produs nou, in ambalaj original si cu eticheta produsului, însoțite de toate accesoriile (inclusiv feroneria), documentele originale (factură fiscală, bon fiscal, fişă tehnică, manual de utilizare, certificat de garanţie), bine ambalate şi protejate la transport. Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, prezintă urme de montaj, uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice, este murdar sau are feroneria lipsă și nu poate fi revândut ca și produs nou, se va percepe o taxă pentru a acoperi diferenţa de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat, sau cererea de retur poate fi respinsa.

Returnarea produselor cu defect

1. Dacă returnați un produs care prezintă defect de fabricație sau un defect care a survenit în urma transportului, acesta trebuie să fie returnat exact în același condiții ca și restul produselor care fac obiectul prezentului regulament.

2. Dacă produsul returnat prezintă orice alte defecte față de cele sesizate în formularul de retur (ex: prezintă pete, urme de montaj, uzură, etc.), ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi defectele suplimentare aduse produselor, sau cererea de retur poate fi respinsa.

Atenție:

Produsele ale căror defecte sunt constatate după o perioadă de timp mai mare decât termenul de returnare afișat în pagina de prezentare a produsului, nu mai pot fi returnate. În această situație, defectele semnalate vor fi soluționate în conformitate cu termenii și condițiile înscrise în certificatul de garanție al produselor.

Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur, cade în sarcina dumneavoastră.

Vă mulţumim!


VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C