Livrare - MobilaDMD

Program consultanta: L-V 9:00 18:00

Transport si Returnari

Transportul produselor tale

MobilaDMD va pune la dispozitie servicii de livrare si asamblare mobilier la domiciliu in urmatoarele conditii:

Transportul este gratuit in toata Romania pentru toate comenzile plasate online.

Echipajul MobilaDMD va livra produsul/produsele pana in fata blocului/casei clientului.

In cazul in care clientul doreste montajul din partea echipei MobilaDMD , acesta trebuie sa asigure prin mijloace propri manipularea produselor pana in locuinta respectiv camera unde urmeaza a fi montate produsele. In caz contrar echipa mobilaDMD nu va asigura montajul produselor.

Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces in imobil si respectiv accesul echipajului la scari sau lift.

Echipajul nu are obligatia sa transporte marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, scari interioare inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.) sau daca integritatea corporala le este pusa in pericol (cladiri in constructie, scari sau terase fara balustrada, pasarele, etc.).

Clientii au obligatia sa se asigure ca produsele incap pe usile de acces si in locul unde vor fi pozitionate.

Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre o echipa MobilaDMD in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

MONTAJ

MobilaDMD asigura montajul doar pentru produsele transportate cu mijloacele auto MobilaDMD. Este necesar ca spatiul de montaj sa fie eliberat inaintea sosirii echipajului. In cazul in care solicitati suspendarea corpurilor pe perete va rugam sa ne informati cu privire la structura peretelui. Corpurile suspendate nu se monteaza pe rigips. Nu ne asumam raspunderea pentru rezistenta peretilor.

Montajul este gratuit pentru toate comenzile care depasesc valoarea de 5000 lei , pentru comenzile sub acest prag, clientul poate solicita montaj din partea MobilaDMD contra cost, si anume 199 lei.

Echipajul MobilaDMD nu poate interveni asupra configuratiei initiale a pieselor de mobilier. Pentru mobilierul de bucatarie montajul nu include racordarea la reteaua de energie electrica, gaze, apa si nici incorporarea echipamentelor electrocasnice in mobilier. In cazul in care livrarea sau montajul mobilierului nu se pot finaliza din cauze imputabile clientului (spatiul unde se monteaza produsele nu este eliberat, etc.), clientul va suporta costurile noului transport, fara a mai beneficia de gratuitate, achitand in plus si o taxa de penalizare de 50 lei, livrarea urmand sa fie reprogramata in functie de grafic.

MobilaDMD nu-si asuma responsabilitatea pentru nefinalizarea livrarii si/sau montajului, dupa executia comenzii, la domiciliul cumparatorului, din motive care nu-i sunt imputabile, cum ar fi, dar fara a se limita la: probleme de spatiu (holuri de bloc sau apartament de dimensiuni reduse, usi de acces inguste, scari interioare inguste, lipsa spatiului de manevra), aceste conditii sunt valabile si in cazul in care este necesara demontarea/preluarea produsului de catre un echipaj MobilaDMD in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

La montajul living-urilor echipa MobilaDMD nu va prinde produsele in pereti, montajul pentru aceste produse insemnand stric montajul corpurilor si/sau politelor. 

Comenzile se preiau in limita resurselor disponibile si in functie de graficul intern de livrari.

Nu se cumuleaza mai multe facturi/achizitii pentru un transport gratuit. Pentru produsele care sunt facturate pe o singura factura se face transport la o singura locatie/adresa.

Pentru a asigura o livrare eficienta va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

  • Persoana de contact si numarul de telefon al acesteia;
  • Adresa exacta de livrare.

Va rugam sa va asigurati ca este cineva la domiciliu in data stabilita.

Va Multumim !


Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu noutatile