Saltea pat VIRTUOSO VIP TOPPER Magniflex 120x200 cm spuma cu memorie - MobilaDMD

Program consultanta: L-V 9:00 - 20:00

-15% Saltea pat VIRTUOSO Magniflex 80x190 cm spuma cu memorie Mareste

Distribuie

Prin cumpararea acestui produs se acorda 488 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 488 puncte bonus care pot fi schimbate intr-un cupon de 73,20 lei.


Saltea pat VIRTUOSO VIP TOPPER Magniflex 120x200 cm spuma cu memorie

4 886,65 lei

5 749,00 lei

Distribuie

Prin cumpararea acestui produs se acorda 488 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 488 puncte bonus care pot fi schimbate intr-un cupon de 73,20 lei.


Caracteristici Saltea pat VIRTUOSO VIP TOPPER Magniflex 120x200 cm spuma cu memorie

Virtuoso Topper este o saltea de lux, fabricată din 100% materiale naturale de înaltă calitate.Virtuoso Topper este o saltea de lux, fabricată din 100% materiale naturale de înaltă calitate.

O saltea topper extrem de moale, realizată în întregime din materiale naturale. Cașmirul conferă senzația de moale, lâna merinos permite pielii să respire, părul de cămilă și de cal absoarbe umezeala, oferind un microclimat plăcut și uscat. Modelul permite relaxarea fiecărei celule din organism, asigurând o odihnă liniștită. Materialul textil este confecționat din satin, care este blând pe piele și creează un confort fin fără precedent. O saltea topper extrem de moale, realizată în întregime din materiale naturale. Cașmirul conferă senzația de moale, lâna merinos permite pielii să respire, părul de cămilă și de cal absoarbe umezeala, oferind un microclimat plăcut și uscat. Modelul permite relaxarea fiecărei celule din organism, asigurând o odihnă liniștită. Materialul textil este confecționat din satin, care este blând pe piele și creează un confort fin fără precedent.

Inaltime:4 cm

Garantie:Nelimitata

Duritate:MOALE

Recenzii

Spune-ne parerea ta
Produse recomandate

VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C