Saltea pat TERRA DUAL Magniflex 80x200 cm spuma cu memorie - MobilaDMD

Program consultanta: L-V 9:00 - 17:00

-14% Saltea pat TERRA DUAL Magniflex 80x200 cm spuma cu memorie Mareste

Distribuie

Prin cumpararea acestui produs se acorda 226 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 226 puncte bonus care pot fi schimbate intr-un cupon de 33,90 lei.


Saltea pat TERRA DUAL Magniflex 80x200 cm spuma cu memorie

2 268,65 lei

2 669,00 lei

Distribuie

Prin cumpararea acestui produs se acorda 226 puncte bonus. Cosul tau va totaliza 226 puncte bonus care pot fi schimbate intr-un cupon de 33,90 lei.


Caracteristici Saltea pat TERRA DUAL Magniflex 80x200 cm spuma cu memorie

Terra Dual se numără printre saltelele cu tehnologia Dual Core, ceea ce înseamnă că se combină din două niveluri de fermitate într-o singură asltea. Spuma cu memorie HD ușurează tensiunea și garantează un confort maxim, iar textilul cu fibrele de bambus asigură un mediu igienic. Lateral de plasă 3D pentru fluxul de aer constant.

Terra Dual este o nouă completare a portofoliului din oferta tehnologiei Dual Core care permite fiecărui partener să aleagă diferite niveluri de fermitate. Spuma cu memorie din miez are rolul de a elibera tensiunea corpului după o zi lungă de lucru și garantează o odihnă sănătoasă. Textilul saltelei Terra Dual are în compoziție fire de bambus ce au rolul unor agenți antialergici naturali, care împiedică acumularea de praf și umezeală. Husa este moale, iar fermoarul permite o utilizare ușoară.

Inaltime: 25 cm

Garantie: Nelimitata

Duritate: DOUĂ NIVELE DE FERMITATE: MOALE SI MEDIE

Recenzii

Spune-ne parerea ta
Produse recomandate

VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C