SCAUNE BIROU pentru copii • modele noi - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

Scaune birou copii 

Cu un click alegeti scaunul perfect pentru birourile celor mici

Contine 5 produse.

Inca de la o varsta frageda, copilul tau trebuie sa aiba un spatiu linistit si confortabil dedicat invatatului. De aceea, este recomandat sa ai grija cand alegi birouri sau scaune copii. Deoarece copilul tau are nevoie de cele mai bune conditii atunci cand isi face temele, este foarte importanta calitatea scaunului de birou. Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, MobilaDMD produce numeroase modele de scaune birou pentru copii de o calitate excelenta, atat pentru fete cat si pentru baieti.

Deoarece pozitia coloanei este extrem de importanta pentru dezvoltarea aromonioasa a copilului, modelul de scaun birou copii trebuie ales cu grija. Pentru o pozitie corecta, opteaza pentru scaune de birou ergonomice. Alege pentru copilul  un scaun de birou comod, in culori vesele din piele ecologica sau tapiterie. In functie de varsta si de stil, poti opta pentru un model mai simplu, dar colorat, sau chiar pentru un scaun cu personaje.


Alege scaunul de birou perfect pentru copilul tau din gama noastra larga si variata de produse. In acest magazin online sunt disponibile zeci de modele de scaune confortabile, toate la un pret avantajos. Comanda si vei avea posibilitatea platii in 12 rate precum si livrare gratuita pentru toate produsele.

Se afiseaza 1-5 din 5 articole
Se afiseaza 1-5 din 5 articole
Spune-ne parerea ta
campurile marcate cu * sunt obligatorii

VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C