Covoare Pufoase / Shaggy - Diverse Culori si Modele - - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

Covoare Pufoase / Shaggy 

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Unul din beneficiul covoarelor este confortul oferit de acestea, insa niciun model nu face acest lucru mai bine decat covorul pufos, de tip shaggy. Folosind covoare shaggy pe timp de iarna, pastrezi mai bine caldura, in special daca ai gresie sau podele reci. Un alt beneficiu este confortul tactil si absorbtia excelenta a socurilor.

Ideale pentru living sau dormitor, aceste covoare pufoase pot da un efect luxos, sofisticat. Ca sa il obtii, e importanta alegerea unui covor de dimensiuni potrivite. Covoarele pufoase de dimensiuni mari au mai degraba un aspect mai nonsalant si relaxat, decat unul elegant.

Inainte sa optezi pentru anumite covoare pufoase, ia in calcul cativa factori. In primul rand, alege o culoare care sa se potriveasca cu camera. Intr-o sufragerie minimalista, in culori neutre, poti opta pentru covoare latoase colorate sau in nuante de alb, maro si negru. Este de asemenea important cat de groase doresti sa fie.

In acest magazin online, ai preturi excelente si oferte pe care nu ar trebui sa le ratezi. Alege acum covorul tau shaggy preferat de pe MobilaDMD!

Spune-ne parerea ta
campurile marcate cu * sunt obligatorii

VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C