Mobila baie - Modele diverse de mobilier - - MobilaDMD
0369..(click pt afisare telefon)

Program consultanta: L-S 9:00 - 17:00

Mobilier pentru baie 

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Amenajeaza baia ta de vis folosind mobila de baie de la MobilaDMD. Ca sa faci acest lucru, ai nevoie sa te asiguri ca ai la dispozitie suficiente spatii de stocare si organizare. In functie de cat de spatioasa este baia ta, poti opta pentru dulapuri incapatoare sau  mobilier baie mica. In baile mici, sunt ideale piesele de mobilier inalte si inguste, asa cum e acel dulap cunoscut ca soldat baie; de asemenea, este util sa folosesti un dulapior suspendat baie sau un dulap colt.

Ca sa te bucuri de o baie stilata si moderna, acopera eventualele zone inestetice, asa cum e cea de sub chiuveta. Poti opta sa montezi un dulapior sub chiuveta sau o masca baie. Avand in vedere ca aceste piese de mobilier trebuie sa se potriveasca unele cu altele, este mai simplu sa comanzi un set de dulapuri decat sa le cumperi individual. Fie ca alegi mobilier din lemn, clasic sau optezi pentru unul rosu, indraznet, asigura-te ca stilul acestuia este in concordanta cu restul baii.

Una din zonele care atrag cel mai mult atentia in baie este cea din zona chiuvetei. De aceea, e bine sa alegi cu grija oglinda baie. Ia in considerare forma, dimensiunea si stilul acesteia.

Alege diferite modele din mobilierul si accesoriile pentru baie de la MobilaDMD, la un pret convenabil. Cumpara ieftin produse de calitate si beneficiaza de numeroase oferte, precum si de transport gratuit la orice comanda!

Spune-ne parerea ta
campurile marcate cu * sunt obligatorii

VOUCHER DE 70 LEI

Valabil la orice comanda.* Se aplica T&C